Вершковий суп з грибами та сухариками: як приготувати страву ідеальної консистенції

Якщо ви з дитинства любите молочні супи та крем-супи, тоді пропонуємо вам урізноманітнити свій раціон ще одним смачним супчиком. Готується страва швидко. Всі інгредієнти збиваються блендером, а у доповнення до супу подаються сухарики, які можна приготувати самому.

Вершковий суп з грибами та сухариками: як приготувати страву ідеальної консистенції - today.ua

Вершковий суп з грибами та сухариками

Інгредієнти:

  • печериці – 10 шт.;
  • картопля – 5 шт.;
  • цибуля, морква – по 1 шт.;
  • вершки 20% - 200 мл.
  • сіль перець;
  • рослинна олія.

Для сухариків:

  • хліб білий;
  • сіль, сухі трави;
  • вершкове масло.

Вершковий суп з грибами та сухариками: як приготувати страву ідеальної консистенції Цибулю і моркву дрібно наріжте і протушкуйте на олії. Додайте в каструлю нарізану картоплю. Залийте зверху 1,3 л води. Сіль та спеції додавайте до смаку.

Після закипання варіть овочі 15 хвилин, поки картопля не буде готова.

Печериці дрібно наріжте і смажте до повного випаровування рідини.

Овочі помістіть у чашу для блендера і добре збийте. Додайте гриби та влийте вершки. Консистенція страви має бути як тісто на оладки.

Приготуємо швидко сухарики. Наріжте хліб на кубики, посоліть, додайте сухі трави і підсушіть в духовці 20 хвилин при невеликій температурі.

Подавайте вершковий суп із сухариками та зверху посипаною зеленню.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати сезонний крем-суп із кабачків на обід.

ДЖЕРЕЛОsegodnya.ua