Найчастіше відбивні готують зі свинини, але з курячого філе вони виходять не менш смачними. Особливо, якщо в кляр додати лише один додатковий інгредієнт. Пропонуємо рецепт відбивних із курки, які не соромно подати на святковий стіл.
Рецепт відбивних із курки
Інгредієнти:
- Куряче філе - 2 штуки
- Яйця – 2 штуки
- Борошно - 150 грамів
- Сіль та чорний перець – на смак
- Панірувальні сухарі – 200 грамів
- Секретний інгредієнт: сік лимона – 2-3 столові ложки
Приготування:
- Спочатку потрібно підготувати м'ясо. Для цього філе слід розрізати вздовж на дві частини, обернути харчовою плівкою та трохи відбити.
- Потім посолити та поперчити філе. За бажання, можна додати улюблені спеції та промаринувати м'ясо хвилин 20.
- У невеликій мисці збийте яйця із сіллю.
- Додайте лимонний сік і ще раз перемішайте.
- У тарілку насипте панірувальні сухарі, а в іншу – борошно, і можна приступати до обсмажування відбивних.
- М'ясо потрібно обваляти спочатку в муці, потім в яєчній суміші, а потім в панірувальних сухарях.
- Далі покласти на розігріту сковороду та обсмажувати з двох сторін до апетитної рум'яної скоринки.
Смачного!
Пропонуємо також рецепт лінивих голубців, які запікаються у духовці зі сметанно-томатним соусом.