Today.ua

Відбивні з курки з секретним інгредієнтом: що додати до кляру для неповторного смаку

Найчастіше відбивні готують зі свинини, але з курячого філе вони виходять не менш смачними. Особливо, якщо в кляр додати лише один додатковий інгредієнт. Пропонуємо рецепт відбивних із курки, які не соромно подати на святковий стіл.

Рецепт відбивних із курки

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Спочатку потрібно підготувати м'ясо. Для цього філе слід розрізати вздовж на дві частини, обернути харчовою плівкою та трохи відбити.
  2. Потім посолити та поперчити філе. За бажання, можна додати улюблені спеції та промаринувати м'ясо хвилин 20.
  3. У невеликій мисці збийте яйця із сіллю.
  4. Додайте лимонний сік і ще раз перемішайте.
  5. У тарілку насипте панірувальні сухарі, а в іншу – борошно, і можна приступати до обсмажування відбивних.
  6. М'ясо потрібно обваляти спочатку в муці, потім в яєчній суміші, а потім в панірувальних сухарях.
  7. Далі покласти на розігріту сковороду та обсмажувати з двох сторін до апетитної рум'яної скоринки.

Смачного!

Пропонуємо також рецепт лінивих голубців, які запікаються у духовці зі сметанно-томатним соусом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ