Today.ua

Вінегрет із секретним інгредієнтом: що додати до салату для пікантності та оригінального смаку

Вінегрет – популярний салат, який готують в осінньо-зимовий період. До його складу входять сезонні овочі та деякі інші інгредієнти, які господині додають за бажанням. Хтось може додати у вінегрет яблуко, інші не уявляють салат без квасолі, а деякі експериментують навіть із оселедцем.

Як приготувати пікантний вінегрет із оселедцем, розповіла кулінарний блогер Любов на своїй сторінці в Instagram. Вона назвала свою варіацію вінегрету - салат "Дивовижний".

Вінегрет з оселедцем

Інгредієнти:

Буряк відваріть і наріжте соломкою.

Оселедець почистіть і також наріжте соломкою. Цибулю дрібно наріжте і замаринуйте заздалегідь у воді з оцтом і цукром.

Змішайте всі інгредієнти в мисці, додайте горошок, перемішайте, зверху присипте свіжою зеленню.

Заправте вінегрет олією, посоліть і поперчіть за смаком, потім ретельно перемішайте і можете подавати до столу.

Деякі люди люблять заправляти вінегрет майонезом, але з олією буде набагато смачніше і корисніше.

Раніше повідомлялося, який секретний інгредієнт додається у вінегрет по-німецьки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ