Ідеальну смажену картоплю приготувати не так складно, але потрібно знати деякі нюанси. Про них британський кухар Том Уестерленд (Tom Westerland) розповів виданню Daily Mirror. Доведеться витратити трохи часу і зусиль, і ваша страва вийде неперевершеною.
Свій секрет приготування картоплі кухар називає "семихвилинним трюком". Том Уестерленд радить використовувати для приготування сорти з низьким вмістом цукру, такі як "Маріс Пайпер" або "Кінг Едвард". Далі він чистить і нарізає картоплю на скибочки, заливає їх водою, додає сіль, і ставить на вогонь. Коли вода закипить, в ній потрібно буквально на сім хвилин залишити картоплю, а вже потім її смажити.
Коли картопля постоїть, її потрібно пропустити через друшляк, дати обсохнути, а потім посипати сіллю. Після цього картоплю можна викладати на деко з яловичим жиром, і ставити в духовку, розігріту до 200 градусів. Готуйте страву до золотистої скоринки, і подавайте як гарнір. Том Уестерленд також дав поради по варінню картоплі. Головна помилка багатьох господинь полягає в тому, що вони солять воду, в якій буде варитися картопля, а солити потрібно вже напівготовий овоч, коли він уже майже зварився. Тоді картопля точно візьме всю необхідну сіль і буде смачною.
Раніше повідомлялося, що в Україні в кінці жовтня почали падати ціни на картоплю.
Популярні зараз
В Україні критично низький рівень народжуваності, - Жолнович
У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal