Заморожені ягоди, фрукти та овочі, куплені в магазині мають різні добавки, завдяки чому продукт довше зберігається та виглядає привабливіше. А це шкодить здоров'ю. Найкраще робити подібну заморозку вдома зі свіжих продуктів.
А як? Своїм лайфхаком поділилася українська фудблогерка у своєму акаунті в Інстаграм.
За словами Роксолани, термін зберігання заморожених продуктів за її рецептом становить від 8 до 12 місяців.
Також кулінар зазначає, що за цим же методом можна заморозити м'ясо та субпродукти, але не мити їх перед цим. М'ясні продукти у такому вигляді заморозки зберігаються від 4 до 12 місяців.
Популярні зараз
Зеленському сподобалася пропозиція Макрона щодо присутності іноземних військ в Україні
Українські банки планують посилити обмеження переказів з картки на картку
Держстат повідомив, хто з українців отримує найвищі зарплати
В Україні почали офіційно обговорювати реформу пенсійної системи
То що ж для цього треба?
Ягоди, фрукти або овочі добре промити в проточній воді, промокнути паперовими рушниками і дати їм повністю висохнути. Викладаємо одним шаром на лист і прибираємо в морозильну камеру на три години. Після цього продукт можна пересипати в зип-пакет і прибрати в морозилку.
Посмотреть эту публикацию в InstagramПідпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:Все дуже просто.
Нагадаємо, ми розповідали, як заморозити помідори на зиму, щоб овочі не втратили смаку. Існує 3 способи.