Today.ua

Як заморозити ягоди, фрукти та овочі на зиму, щоб вони були розсипчастими

Заморожені ягоди, фрукти та овочі, куплені в магазині мають різні добавки, завдяки чому продукт довше зберігається та виглядає привабливіше. А це шкодить здоров'ю. Найкраще робити подібну заморозку вдома зі свіжих продуктів.

А як? Своїм лайфхаком поділилася українська фудблогерка у своєму акаунті в Інстаграм.

За словами Роксолани, термін зберігання заморожених продуктів за її рецептом становить від 8 до 12 місяців.

Також кулінар зазначає, що за цим же методом можна заморозити м'ясо та субпродукти, але не мити їх перед цим. М'ясні продукти у такому вигляді заморозки зберігаються від 4 до 12 місяців.

То що ж для цього треба?

Ягоди, фрукти або овочі добре промити в проточній воді, промокнути паперовими рушниками і дати їм повністю висохнути. Викладаємо одним шаром на лист і прибираємо в морозильну камеру на три години. Після цього продукт можна пересипати в зип-пакет і прибрати в морозилку.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Роксолана▫️ПРИКОРМ/BLW▫️Харчування дітей▫️РЕЦЕПТИ▫️Консультації (@roksolana.harasymiv)

Все дуже просто.

Нагадаємо, ми розповідали, як заморозити помідори на зиму, щоб овочі не втратили смаку. Існує 3 способи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ