Today.ua

Замінить оселедець під шубою: як приготувати оригінальний фінський салат з буряка

Багато українських господинь обов'язково ставлять на святковий стіл оселедець під шубою. Але що як замінити його оригінальнішою закускою?

Ми розповімо, як приготувати смачний фінський салат з буряка, оселедця та зеленого яблука, який відомий під назвою "Росолі".

Рецепт фінського салату з буряка та оселедця

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Буряк, моркву та картоплю потрібно відварити "в мундирі", після чого остудити та очистити.
  2. Наріжте овочі середнім кубиком.
  3. Оселедець потрібно очистити і нарізати невеликим кубиком.
  4. Зелену цибулю слід очистити та дрібно нарізати.
  5. З яблука треба зняти шкірку і нарізати кубиком.
  6. Складіть усі інгредієнти для салату в одну велику миску і перемішайте.
  7. Поперчіть і за необхідності посоліть.
  8. Додайте майонез і добре перемішайте.
  9. Поставте салат у холодильник на годину, а потім подавайте до столу в гарному салатнику або порційно. Прикрасити частування можна порубаною зеленню.

Смачного!

А раніше ми ділилися рецептом салату з куркою та чорносливом, який теж можна поставити на святковий стіл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ