Якщо вам набридли звичні салати, пропонуємо приготувати закуску з курячим м'ясом, горіхами та чорносливом. Така страва здивує незвичайним поєднанням смаків і сподобається навіть справжнім гурманам.

Салат з куркою, чорносливом та горіхами виходить ніжним та ситним. До того ж виглядає красиво, тож може стати прикрасою святкового столу. А ми розповімо, як приготувати таку оригінальну закуску.
Рецепт салату з куркою та чорносливом
Інгредієнти:
Популярні зараз
Українцям повідомили, яким буде тариф на газ у січні 2024 року
В Україні з 1 січня зростуть виплати на дітей: стали відомі нові суми
- Куряче філе – 400 грамів
- Чорнослив – 100 грамів
- Печериці – 150 грамів
- Цибуля – 1
- Майонез – 2-3 столові ложки
- Твердий сир – 150 грамів
- Волоські горіхи – 50 грамів
- Олія – 2 столові ложки
- Сіль та перець – на смак
Приготування:
Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
- Курку потрібно покласти в каструлю, залити водою, підсолити та варити до готовності.
- Цибулю слід очистити, нарізати півкільцями і обсмажити на олії до прозорості.
- Печериці – нарізати невеликими шматочками, додати в сковороду до цибулі та присолити.
- Обсмажуйте гриби до рум'яності, не забуваючи помішувати.
- Остудіть готову курку та цибулю з грибами.
- Куряче м'ясо та чорнослив потрібно нарізати великим кубиком.
- Тепер можна розпочинати формування салату.
- Першим шаром викладіть курку, змастіть її майонезом і зверху покладіть гриби із цибулею.
- Наступний шар - чорнослив, його також потрібно змастити майонезом.
- Посипте зверху натертим на крупній тертці або нарізаний невеликими кубиками твердим сиром.
- Волоські горіхи слід підсушити на сковороді і порубати ножем.
- Посипте салат горішками і дайте йому настоятися хоча б одну годину.
- Після цього подавайте його до столу, прикрасивши зеленню.
Смачного!
А раніше ми розповідали про те, який інгредієнт зробить котлети неймовірно смачними.