Today.ua

Завжди у тренді: названі предмети жіночого гардеробу, які не виходять з моди

Тренди та модні тенденції постійно змінюються, тому деякі речі можуть вийти з моди ще до того, як жінка зможе вдягнути їх хоча б пару разів. Але є предмети гардероба, які завжди будуть актуальними.

Стилісти поділилися порадами з модницями та розповіли про базові речі, які можна носити сезон за сезоном та виглядати модно.

Тренч

Такий верхній одяг дуже універсальний і знаходиться в трендах вже багато років. Якісний тренч, ідеально підібраний під тип фігури, стане чудовим доповненням будь-якого образу – ділового, спортивного чи повсякденного. Як базову річ краще вибирати бежевий, сірий або чорний тренч, але можна придбати і яскравіші відтінки, щоб отримати ефектніше вбрання.

Чорний піджак

Стилісти кажуть, що у гардеробі кожної жінки, незалежно від віку, має бути класичний піджак чорного кольору. Такий предмет одягу завжди буде актуальним та дозволить створити стильний образ для будь-якого випадку.

Чорне плаття

Абсолютна класика. Чорна сукня, яка ідеально сидить на фігурі жінки, підкреслюючи переваги та приховуючи недоліки, підійде для будь-якої життєвої ситуації. Одягнувши зверху об'ємну сорочку та кросівки на ноги, можна отримати повсякденне вбрання, а якщо доповнити сукню елегантними туфлями та прикрасами, то такий образ підійде навіть для походу до розкішного ресторану.

Біла сорочка

Такий предмет завжди залишається в трендах, тому що уособлює невимушений шик і універсальність. Білу сорочку можна носити зі штанами та джинсами, сукнями та спідницями або навіть як самостійну річ. Тому кожній модниці варто поповнити нею власний гардероб.

Туфлі-човники

Не кожна жінка готова постійно ходити на підборах, але у своєму гардеробі їм все ж таки варто мати туфлі-човники. Таке взуття завжди залишається модним і виглядає неймовірно елегантно. Головне – вибирати нейтральні кольори.

Пропонуємо також дізнатися про головні антитренди 2024 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ