Соковитий жульєн під розплавленим сиром зазвичай готується в духовці. Але улюблену страву можна приготувати, навіть якщо у вас немає печі. Для цього знадобиться сковорідка.
Жульєн з куркою та грибами у сковороді - рецепт
Інгредієнти:
- 350 г курячого філе
- 350 г печериць
- 4 ст. л. борошна
- цибулина
- 1 ч. л. борошна
- 150 г 20% сметани
- 200 г 20% вершків
- 200 г твердого сиру
- сіль
- перець
Спосіб приготування:
- Гриби нарізати крупно. Обсмажити на сковороді на невеликій кількості олії до золотистого кольору.
- Філе промити, нарізати кубиками, обсмажити до рум'яної скоринки в іншій сковороді.
- Дрібно нарізати цибулю, додати курку і обсмажити ще кілька хвилин.
- Гриби пересипати до курки, перемішати. Всипати борошно та пасерувати пару хвилин.
- Влити сметану та вершки, додати до смаку сіль та перець, перемішати, накрити кришкою та тушкувати 3-4 хвилини на слабкому вогні.
- Сир натерти на тертці, посипати жульєн, накрити кришкою і потримати пару хвилин на вогні.
Готово.
Пропонуємо також спробувати приготувати фарширований перець без рису та засмажки – рецепт соковитої страви від Євгена Клопотенка.