Фарширований перець без рису та засмажки: рецепт соковитої страви від Євгена Клопотенка

Автор: Леся Ловіцька

Фарширований перець у традиційному варіанті готується з рисом, засмажкою та сметаною. Відомий кулінар Євген Клопотенко запропонував новий рецепт, який змінить звичну страву та подарує їй абсолютно новий смак.

Фарширований перець без рису та засмажки: рецепт соковитої страви від Євгена Клопотенка - today.ua

Переможець шоу "МастерШеф" поділився оригінальним варіантом приготування фаршованих перців. Він не став замінювати рис іншою крупою, як це часто пропонують його колеги. Євген Клопотенко використав молочний продукт – сир.

Інгредієнти та приготування

  • 6 перців сорту "Білозерка";
  • упаковка бринзи 200 г;
  • 0,5 кг курячого фаршу;
  • цедра одного лимона.

З'єднайте продукти в однорідну масу. Промийте перці і виріжте серединку. Начинку потрібно помістити у кожний перчик, після чого залити фаршировані овочі соусом. Він готується із:

  • 300 мл води;
  • 2 ст. л. томатної пасти;
  • солі та спецій за смаком.

Перець повинен тушкуватись у ємності під кришкою протягом 45 хвилин. Готова страва відмінно поєднується з салатами та гарніром – вийде збалансована тарілка.

Популярні зараз

“Податок на Forbes“: доларових мільярдерів хочуть змусити віддати 2% від їхніх статків

В Україні виник дефіцит досвідчених фахівців: названі найбільш затребувані професії

У квітні на виплату пенсій виділено меншу суму коштів, ніж у березні: названо причину скорочення фінансування

Шмигаль зробив заяву щодо подальшого фінансування пенсій та соцвиплат в Україні

"Я знаю, ви любите готувати, але не любите готувати. Ну це коли хочеться чогось домашнього та смачного, але щодня це робити лінь. Тому я даю вам два рішення", - поіронізував Клопотенко.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Ievgen Klopotenko (@klopotenko)

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Ресторатор рекомендував зробити відразу багато перців, для чого потрібно подвоїти чи потроїти кількість інгредієнтів. А потім протягом двох днів можна насолоджуватися корисною та смачною стравою, просто розігріваючи її в мікрохвильовій печі. 

Раніше було названо дві кулінарні хитрощі, які допоможуть зробити фарширований перець таким же смачним, як у ресторані.