Today.ua

Жульєн без випічки: простий рецепт популярної страви з куркою та грибами

Соковитий жульєн під розплавленим сиром зазвичай готується в духовці. Але улюблену страву можна приготувати, навіть якщо у вас немає печі. Для цього знадобиться сковорідка.

Жульєн з куркою та грибами у сковороді - рецепт

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. Гриби нарізати крупно. Обсмажити на сковороді на невеликій кількості олії до золотистого кольору.
  2. Філе промити, нарізати кубиками, обсмажити до рум'яної скоринки в іншій сковороді.
  3. Дрібно нарізати цибулю, додати курку і обсмажити ще кілька хвилин.
  4. Гриби пересипати до курки, перемішати. Всипати борошно та пасерувати пару хвилин.
  5. Влити сметану та вершки, додати до смаку сіль та перець, перемішати, накрити кришкою та тушкувати 3-4 хвилини на слабкому вогні.
  6. Сир натерти на тертці, посипати жульєн, накрити кришкою і потримати пару хвилин на вогні.

Готово.

Пропонуємо також спробувати приготувати фарширований перець без рису та засмажки – рецепт соковитої страви від Євгена Клопотенка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ