Ідеальний пишний омлет із трьох інгредієнтів: секретний рецепт від досвідчених господинь

Автор: Анастасия Березовская

Для приготування ідеального пишного омлету не потрібно ні борошна, ні молока. Знадобляться лише три інгредієнти, а секрет полягає у процесі приготування.

Ідеальний пишний омлет із трьох інгредієнтів: секретний рецепт від досвідчених господинь - today.ua

Досвідчені господині поділилися рецептом пишного омлету по-французьки, завдяки якому вийде приголомшливий сніданок з яєць. Секрет у тому, що жовтки збиваються окремо, а білки окремо.

Дуже важливо використовувати чистий та сухий посуд, а яйця мають бути холодними, тому з холодильника їх потрібно дістати безпосередньо перед приготуванням.

Пишний омлет без борошна та молока - рецепт

Інгредієнти:

Популярні зараз

Залужного запитали про президентські амбіції: відповідь ексголовкома

Названі знаки Зодіаку, життя яких значно покращиться у травні

Кулеба зробив заяву про переговори з Росією: названо головну умову України

В Україні за останній рік стало більше мільйонерів: Гетманцев озвучив деталі

  • 4 яйця
  • 5 г вершкового масла
  • сіль за смаком

Ідеальний пишний омлет із трьох інгредієнтів: секретний рецепт від досвідчених господинь

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Спосіб приготування:

  1. Обережно відокремлюємо білки від жовтків.
  2. У жовтки додаємо трохи солі і збиваємо вилкою або віночком.
  3. Білки потрібно збити міксером до утворення стійких піків - маса повинна вийти білою та повітряною.
  4. На сковороді розігріваємо шматочок вершкового масла, вливаємо жовтки.
  5. Після того, як вони схопилися, додаємо білки. Потрібно бути максимально обережними, розподіляючи масу білка поверху жовтків.
  6. Готуємо під кришкою на слабкому вогні до утворення апетитної золотистої скоринки.
  7. Як тільки білки будуть готові, вимикаємо вогонь.
  8. Їсти краще омлет теплим у парі зі свіжими овочами.

Пропонуємо також спробувати приготувати штрудель з вишнею із листкового тіста – це спрощений рецепт, з яким впораються навіть недосвідчені господині.