Курячі відбивні з сиром у духовці: рецепт смачної та ситної страви

Автор: Ольга Березовська

Смачні відбивні виходять не лише зі свинини, а й з курячого філе. Особливо, якщо запекти їх у духовці з сиром. Пропонуємо рецепт цієї чудової страви, яка підійде для обіду чи вечері.

Курячі відбивні з сиром у духовці: рецепт смачної та ситної страви - today.ua

Рецепт курячих відбивних із сиром

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 500 грамів
  • Твердий сир – 100 грамів
  • Помідори – 2 штуки
  • Майонез – 4 столові ложки
  • Сушений базилік – половина чайної ложки
  • Сіль та чорний мелений перець – на смак

Курячі відбивні з сиром у духовці: рецепт смачної та ситної страви

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Приготування:

  1. Куряче філе потрібно розрізати вздовж на дві половинки.
  2. Кожну слід відбити кулінарним молотком.
  3. Деко для запікання застеліть пергаментом і викладіть зверху відбивні з курки.
  4. Кожен шматочок потрібно посолити, поперчити та посипати сухим базиліком, а потім змастити майонезом (половина від указаної в рецепті кількості).
  5. Залишіть маринуватися на 30 хвилин.
  6. У цей час потрібно порізати помідори півкільцями, а твердий сир натерти на тертці.
  7. Покладіть на курячі відбивні кілька шматочків помідора і змастіть майонезом, який залишився.
  8. Після філе потрібно посипати сиром і поставити в нагріту до 180 градусів духовку.
  9. Випікайте 30-40 хвилин до готовності м'яса.
  10. Гарячі курячі відбивні можна подавати на стіл із будь-яким гарніром або овочевим салатом.

Курячі відбивні з сиром у духовці: рецепт смачної та ситної страви

Смачного!

Пропонуємо також рецепт курячих відбивних із секретним інгредієнтом, який надає страві оригінального смаку.

Популярні зараз

Кабмін змінить критерій середньої зарплати для бронювання чоловіків від мобілізації

Уряд має намір у перспективі вдвічі збільшити пенсії українців, але дехто отримає більше вже до кінця літа

В Україні показали новий прототип пікапа LUAZ 4x4

Влада готує українцям підвищення податків – ймовірно, вже з липня