Розтануть у роті: рецепт соковитих котлет із секретним інгредієнтом

Автор: Анастасия Березовская

Котлети часто можна побачити на столі в українській родині. Кожна господиня має свій рецепт, але ніколи не буде зайвим спробувати щось нове. Шеф-кухарі розкрили секрет приготування соковитих котлет з начинкою, що тане в роті.

Розтануть у роті: рецепт соковитих котлет із секретним інгредієнтом - today.ua

Котлети з начинкою, що тане в роті - рецепт

Інгредієнти:

для котлет:

  • 500 г фаршу
  • цибулина
  • яйце
  • 200 мл молока
  • 2 ст. л. борошна
  • 2 зубчики часнику
  • 3 ст. л. панірувальних сухарів
  • сіль
  • 1 ч. л. імбиру
  • 1 ч. л. мускатного горіха

Розтануть у роті: рецепт соковитих котлет із секретним інгредієнтом

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

для начинки:

  • плавлений сирок
  • 50 г вершкового масла
  • пучок кропу
  • копчена паприка

Спосіб приготування:

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  1. Плавлений сирок розім'яти вилкою разом із вершковим маслом, дрібно нарізаним кропом та копченою паприкою.Розтануть у роті: рецепт соковитих котлет із секретним інгредієнтом
  2. Дрібно нарізати цибулю.
  3. У іншій мисці змішати фарш із цибулею, додати яйце, панірувальні сухарі, імбир, мускатний горіх і сіль - перемішати.
  4. Додати у фарш молоко.
  5. Пропустити через прес часник і додати до фаршу - добре перемішати.
  6. З фаршу сформувати коржики і в кожну вкласти начинку та закріпити краї.Розтануть у роті: рецепт соковитих котлет із секретним інгредієнтом
  7. Котлети обваляти в борошні і смажити на розпеченій з олією сковороді по 5-7 хвилин з кожного боку.

Готово.

Нагадаємо, ми пропонували приготувати салат "Олів'є" по-польськи. Шеф-кухарі розповіли, чим замінити ковбасу та майонез у популярній страві.

Головне