Навіть тим, хто багато років сидить на правильному харчуванні, часом хочеться сосисок. Однак це не означає, що цей продукт не може бути корисним. Дуже може. Пропонуємо вам приготувати домашні сосиски без консервантів та "їшок", а також без використання оболонок або черева.
Магазинні сосиски зазвичай продаються в целюлозній або колагеновій оболонці, або в натуральному череві - свинячому або баранячому. Але сосиски можна приготувати й іншим способом, запікаючи їх одразу у спеціальній формі. Придбати її можна в будь-якому доступному господарському магазині або в інтернеті.
Домашні сосиски – рецепт
Найкраще використовувати для приготування домашніх сосисок м'ясо курки, телятини, індички чи кролика, але підійде будь-яке інше.
Складові:
- 100 м'яса
- 100 мл молока
- 1 ст. л. борошна
- 1 ч. л. вершкового масла
- Пів цибулини
- Спеції на смак (наприклад, часник та хмелі-сунелі)
Спосіб приготування:
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
- Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору.
- У блендері перебиваємо м'ясо з яйцем, молоком, підсмаженою цибулею, борошном та спеціями до однорідності.
- Масу викладаємо в спеціальну форму і випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 25-30 хвилин до золотої скоринки (час залежить від духовки).
- Подавати сосиски краще із салатом зі свіжих сезонних овочів або з улюбленими крупами.
Подивитися цю публікацію в Instagram
Готово! Смачного!
Пропонуємо вам також спробувати приготувати запечені медальйони з індички у кисло-солодкому соусі.