Без консервантів та “їшок“: простий рецепт домашніх сосисок на вечерю

Автор: Анастасия Березовская

Навіть тим, хто багато років сидить на правильному харчуванні, часом хочеться сосисок. Однак це не означає, що цей продукт не може бути корисним. Дуже може. Пропонуємо вам приготувати домашні сосиски без консервантів та "їшок", а також без використання оболонок або черева.

Без консервантів та “їшок“: простий рецепт домашніх сосисок на вечерю - today.ua

Магазинні сосиски зазвичай продаються в целюлозній або колагеновій оболонці, або в натуральному череві - свинячому або баранячому. Але сосиски можна приготувати й іншим способом, запікаючи їх одразу у спеціальній формі. Придбати її можна в будь-якому доступному господарському магазині або в інтернеті.

Домашні сосиски – рецепт

Найкраще використовувати для приготування домашніх сосисок м'ясо курки, телятини, індички чи кролика, але підійде будь-яке інше.

Складові:

  • 100 м'яса
  • 100 мл молока
  • 1 ст. л. борошна
  • 1 ч. л. вершкового масла
  • Пів цибулини
  • Спеції на смак (наприклад, часник та хмелі-сунелі)

Спосіб приготування:

Без консервантів та “їшок“: простий рецепт домашніх сосисок на вечерю

Популярні зараз

Шмигаль зробив заяву щодо подальшого фінансування пенсій та соцвиплат в Україні

“Податок на Forbes“: доларових мільярдерів хочуть змусити віддати 2% від їхніх статків

У квітні на виплату пенсій виділено меншу суму коштів, ніж у березні: названо причину скорочення фінансування

В Україні прогнозують шалені ціни на фрукти: цьогорічний врожай частково втрачено через нічні заморозки

  1. Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору.
  2. У блендері перебиваємо м'ясо з яйцем, молоком, підсмаженою цибулею, борошном та спеціями до однорідності.
  3. Масу викладаємо в спеціальну форму і випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 25-30 хвилин до золотої скоринки (час залежить від духовки).
  4. Подавати сосиски краще із салатом зі свіжих сезонних овочів або з улюбленими крупами.
Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також спробувати приготувати запечені медальйони з індички у кисло-солодкому соусі.