Today.ua

Гороскоп здоров'я на 2021 рік: яким 4 знакам Зодіаку, і в які місяці потрібно поберегти себе

Гороскоп здоров'я на 2021 рік склала астролог Аріна Артурівна. Стало відомо, що чотирьом знакам Зодіаку доведеться не просто в рік Бика. Деяких з них в певну пору року чекають проблеми зі здоров'ям, травми й втрати, а також ризики потрапити в аварію.

Яким же 4 знакам Зодіаку, і в які місяці загрожує небезпека?

Овен

Початок 2021 року - несприятливий час для людей, народжених під знаком Овна, і досить травмонебезпечне. Побережіть себе і відмовтеся від вживання алкогольних напоїв, які можуть мати негативний вплив і привести до серйозних захворювань. Період з початку березня до кінця квітня - саме час для того, щоб зайнятися собою: почати вести здоровий спосіб життя, скинути зайву вагу і відвідати СПА.

Лев

З початку року потрібно подумати про своє здоров'я і перевірити проблемні зони, записатися на курс масажу і косметичні процедури. Березень, квітень і червень - небезпечний період для людей, народжених під знаком Лева. У них підвищений ризик потрапити в ДТП і отримати травми. Кінець травня і весь вересень потрібно також бути особливо обережними та не ризикувати здоров'ям.

Скорпіон

Проблеми зі здоров'ям у людей, народжених під знаком Скорпіона, можуть розпочатися в самому початку року Бика. Не варто затягувати з візитом до лікаря і пройти повну діагностику. Березень і квітень - також несприятливий час для здоров'я Скорпіонів. Варто подумати про себе, не вживати міцні напої та подбати про загальний стан організму.

Стрілець

Особливо небезпечні періоди для здоров'я людей, народжених під знаком Стрільця, - січень, березень, травень і червень. У цей період може дати про себе знати хронічне захворювання, а також підвищується ризик підхопити вірусну інфекцію. Також будьте особливо обережні за кермом і під час подорожей.

Пропонуємо вам також дізнатися, які пари по знаках Зодіаку чекають випробування в стосунках в рік Бика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ