Хрустка квашена капуста: простий рецепт салату, який ніколи не темніє

Автор: Шевченко Лилия

Якщо квашена капуста правильно приготована, то вона довго залишається хрусткою і соковитою, не втрачає смакових і корисних якостей, не темніє і не псується. Запишіть собі цей рецепт, щоб не втратити.

Хрустка квашена капуста: простий рецепт салату, який ніколи не темніє - today.ua

Квашена капуста - рецепт

Інгредієнти:

  • 1 великий качан білокачанної капусти
  • 1 велика морква
  • 2 лаврові листки
  • 10 горошин чорного перцю
  • 4 горошини запашного перцю
  • 2 л води води
  • 100 г кухонної солі

Спосіб приготування:

Для початку сіль висипте в воду, кристалики повинні повністю розчинитися. Капусту очистіть від верхніх листків, наріжте за допомогою спеціальної шинкування тонкою соломкою. Моркву натріть на тертці для корейської моркви. Хрустка квашена капуста: простий рецепт салату, який ніколи не темніє Овочі перемішайте у великій мисці, додайте лавровий лист чорний і запашний перець горошком. М'яти і перетирати капусту руками не потрібно, це тільки зіпсує продукт. Підготовлену капусту з морквою і прянощами складіть в глибоку ємність, злегка утрамбуйте і залийте солоною водою.

Популярні зараз

В Україні критично низький рівень народжуваності, - Жолнович

У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Встановіть гніт з перевернутої тарілки і наповненою водою скляної банки, залиште в теплому місці на кілька днів. Залежно від температури повітря салат буде готовий протягом трьох - п'яти днів. Перекладіть капусту в банку і поставте в холодильник.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Нагадаємо, що квашена капуста легко готується, якщо її засолити в банках. Рецепт приготування дуже простий і нетрудомісткий.

Головне