Якщо квашена капуста правильно приготована, то вона довго залишається хрусткою і соковитою, не втрачає смакових і корисних якостей, не темніє і не псується. Запишіть собі цей рецепт, щоб не втратити.
Квашена капуста - рецепт
Інгредієнти:
- 1 великий качан білокачанної капусти
- 1 велика морква
- 2 лаврові листки
- 10 горошин чорного перцю
- 4 горошини запашного перцю
- 2 л води води
- 100 г кухонної солі
Спосіб приготування:
Для початку сіль висипте в воду, кристалики повинні повністю розчинитися. Капусту очистіть від верхніх листків, наріжте за допомогою спеціальної шинкування тонкою соломкою. Моркву натріть на тертці для корейської моркви. Овочі перемішайте у великій мисці, додайте лавровий лист чорний і запашний перець горошком. М'яти і перетирати капусту руками не потрібно, це тільки зіпсує продукт. Підготовлену капусту з морквою і прянощами складіть в глибоку ємність, злегка утрамбуйте і залийте солоною водою.
Популярні зараз
В Україні критично низький рівень народжуваності, - Жолнович
У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Встановіть гніт з перевернутої тарілки і наповненою водою скляної банки, залиште в теплому місці на кілька днів. Залежно від температури повітря салат буде готовий протягом трьох - п'яти днів. Перекладіть капусту в банку і поставте в холодильник.
Смачного!
Нагадаємо, що квашена капуста легко готується, якщо її засолити в банках. Рецепт приготування дуже простий і нетрудомісткий.