Today.ua

Зіпсують навіть красуню: п'ять застарілих зачісок, що вийшли з моди

Багато дівчат не можуть відпустити минуле і роблять укладання, які були в моді 5, 10 і навіть 15 років тому. Але це їх зовсім не прикрашає, а навпаки. Ми вирішили розповісти про п'ятьох популярних, але водночас справді застарілих зачісок, які зіпсують зовнішній вигляд навіть писаної красуні.

П'ять застарілих укладок, які зіпсують навіть красуню

Зачіска зі шпильками

Якщо ще рік-два тому масивні шпильки з перлами були дуже популярними, то зараз це вже минуле століття. Зачіски з такими аксесуарами виглядають дуже не актуально. На зміну шпилькам прийшли крабики, які повернулися в моду з далеких 90-х. А як красиво заколоти волосся крабиком, можна дізнатися тут.

Гофре

У 90-х дівчата поголовно копіювали Брітні Спірс, яка робила гофре на все волосся. Однак це дуже застаріло та старомодно. Кілька років тому гофре знову повернулося в наше життя, але стилісти радять за допомогою гофрованої плойки надавати об'єму біля коріння або підкручувати волосся до середини довжини, щоб виглядати стильно. Ребристе волосся стане відмінною базою для іншого укладання, наприклад, пишного хвоста або пучків.

Кудрі

Нарочито грубо підкручене волосся, структуровані локони – це, м'яко кажучи, колгосп. Сьогодні в моді природність - кучеряві укладання афро (хімічна завивка), або ж навпаки розслаблені пляжні локони, створені нібито самим вітром.

Заколота назад чілка

Років 10 тому було дуже модним заколювати чубок нагору, а деякі дівчата ще й спеціально робили начіс. І якщо тоді це було дуже стильно, то зараз справжній несмак. Зараз навпаки модно, коли чілка обрамляє обличчя, наприклад, чілка-шторка або коса подовжена чілка. Або ж локони, що заважають, заплітають у дві тонкі кіски у обличчя або прибирають у гладкий пучок.

Зачіска з начосом

Начісування в стилі Еммі Уайнхаус 80-х років справді минуле століття. Такі укладання виглядають до болю в животі старомодно та відразливо. Зачіска не лише не прикрашає, а ще й здатна додати з десяток зайвих років навіть молодій дівчині. Ми не говоримо, що начоси вийшли з моди, ні, просто вони набули більш сучасного вигляду. Ось, подивіться на прекрасну Олену Зеленську, яка надала об'єму корінню, але все виглядає дуже природно та акуратно. Пропонуємо вам спробувати зробити стильну літню зачіску як у першої леді Олени Зеленської – колоски на один бік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ