Як приготувати соковите куряче філе на сковороді - швидкий рецепт смачного м'яса

Автор: Анастасия Березовская

Дуже часто смажене м'ясо виходить сухим та жорстким. Досвідчені кулінари розповіли, як правильно приготувати соковите куряче філе як основну страву. Без використання майонезу! Це дуже простий і швидкий рецепт, з яким впорається будь-яка господиня.

Як приготувати соковите куряче філе на сковороді - швидкий рецепт смачного м'яса - today.ua

Соковите куряче філе на сковороді – рецепт

Як приготувати соковите куряче філе на сковороді - швидкий рецепт смачного м'яса

Складові:

  • 3 курячих філе
  • 40 г вершкового масла
  • 1 ст. яблучного оцту
  • 2 зубчики часнику
  • 100 мл соєвого соусу
  • 90 г меду
  • Борошно
  • Сіль на смак
  • Перець до свого смаку

Спосіб приготування:

  1. М'ясо промиваємо під проточною водою, витираємо насухо паперовими рушниками. Потім ножем надрізаємо з одного боку на маленькі квадратики (як на фото). Як приготувати соковите куряче філе на сковороді - швидкий рецепт смачного м'яса
  2. З обох боків натираємо філе сіллю та перцем.
  3. На розпеченій сковороді розтоплюємо 30 г вершкового масла, м'ясо обвалюємо в борошні і обсмажуємо з одного боку 2-3 хвилини.
  4. Дрібно нарізаємо часник.
  5. Перевертаємо м'ясо, додаємо масло, що залишилося, часник, мед, соєвий соус, яблучний оцет. Накриваємо кришкою та тушкуємо. Через деякий час перевертаємо філе і тушкуємо до готовності.

Як приготувати соковите куряче філе на сковороді - швидкий рецепт смачного м'яса Тушковане філе можна подати як основну страву з салатом або крупою, або ж нарізати в салат.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Готово! Смачного!

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Нагадаємо, досвідчені кулінари розповіли, що зробити з м'ясом перед приготуванням, щоб варена яловичина не ставала жорсткою і добре прожовувалась.

Головне