Котлети з квашеної капусти: простий рецепт смачної страви

Автор: Шевченко Лилия

Квашена капуста і котлети - дві улюблені страви в зимовий період, перша зміцнює імунітет, а друга дарує відчуття ситості надовго. Пропонуємо вам об'єднати їх в одне ціле і приготувати неймовірно смачні, соковиті і ситні котлети з квашеної капусти.

Котлети з квашеної капусти: простий рецепт смачної страви - today.ua

Котлети з квашеної капусти з курячим фаршем і горіхами

Інгредієнти:

  • 500 г квашеної капусти
  • 300 г курячого фаршу
  • 1 яйце
  • 100 г подрібнених в крихту горіхів
  • Сіль і мелений чорний перець за смаком
  • 200 г панірувальних сухарів
  • 150 мл сметани
  • 5 гілочок кропу
  • 1 часточка часнику

Спосіб приготування:

1. Пропустіть через м'ясорубку квашену капусту і куряче м'ясо. Складіть в одну миску. Котлети з квашеної капусти: простий рецепт смачної страви 2. До перемолотим продуктам додайте яйце, перемелені горіхи і спеції. Добре вимісити фарш, можна його трохи відбити, відриваючи шматки і з силою кидаючи назад в миску.

Популярні зараз

В Україні критично низький рівень народжуваності, - Жолнович

У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

3. Загорніть капустяно-м'ясний фарш в плівку і поставте в холодильник на півгодини.

4. Сформуйте з фаршу круглі і плоскі котлети, запаніруйте в сухарях і обсмажте на сковороді з рослинним маслом до готовності з двох сторін.

5. У сметану додайте рубану зелень і пропущений через прес часник, посоліть і поперчіть за смаком, перемішайте. Подавайте готові котлети з квашеної капусти з сметанно-часниковим соусом.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

На гарнір до котлет можна подати відварну картоплю. Секрети приготування картоплі, яка тане в роті і зберігає свої корисні якості, розповіли польські кулінари.

Головне