Квашена капуста і котлети - дві улюблені страви в зимовий період, перша зміцнює імунітет, а друга дарує відчуття ситості надовго. Пропонуємо вам об'єднати їх в одне ціле і приготувати неймовірно смачні, соковиті і ситні котлети з квашеної капусти.
Котлети з квашеної капусти з курячим фаршем і горіхами
Інгредієнти:
- 500 г квашеної капусти
- 300 г курячого фаршу
- 1 яйце
- 100 г подрібнених в крихту горіхів
- Сіль і мелений чорний перець за смаком
- 200 г панірувальних сухарів
- 150 мл сметани
- 5 гілочок кропу
- 1 часточка часнику
Спосіб приготування:
1. Пропустіть через м'ясорубку квашену капусту і куряче м'ясо. Складіть в одну миску. 2. До перемолотим продуктам додайте яйце, перемелені горіхи і спеції. Добре вимісити фарш, можна його трохи відбити, відриваючи шматки і з силою кидаючи назад в миску.
Популярні зараз
В Україні критично низький рівень народжуваності, - Жолнович
У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
3. Загорніть капустяно-м'ясний фарш в плівку і поставте в холодильник на півгодини.
4. Сформуйте з фаршу круглі і плоскі котлети, запаніруйте в сухарях і обсмажте на сковороді з рослинним маслом до готовності з двох сторін.
5. У сметану додайте рубану зелень і пропущений через прес часник, посоліть і поперчіть за смаком, перемішайте. Подавайте готові котлети з квашеної капусти з сметанно-часниковим соусом.
Смачного!
На гарнір до котлет можна подати відварну картоплю. Секрети приготування картоплі, яка тане в роті і зберігає свої корисні якості, розповіли польські кулінари.