Смачні і соковиті котлети з курячого м'яса можна приготувати швидко і просто, якщо керуватися порадами шеф-кухарів. Наприклад, манна крупа робить фарш більш м'яким і повітряним.
Курячі котлети з манною крупою
Інгредієнти:
- 800 г курячого фаршу
- 1 яйце
- 1 велика цибулина
- 1 часточка часнику
- 3 ст. л. манної крупи
- 3 ст. л. вівсяних пластівців
- 3 ст. л. сметани
- 0,5 склянки молока
- 2 скибочки білого хліба
- Сіль і мелений перець
- Панірувальні сухарі
Спосіб приготування:
Додайте до фаршу з курячого філе замочений в молоці і віджатий хліб, натерту на тертці цибулину, пропущений через прес часник. Можна все разом пропустити через м'ясорубку.
Популярні зараз
В Україні критично низький рівень народжуваності, - Жолнович
У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
У готовий фарш насипте манку, пластівці геркулес, вбийте яйце і додайте сметану, посоліть-поперчіть за смаком. При бажанні можна додати натерту на тертці картоплину або яблуко без шкірки. Добре вимішайте фарш, відбийте протягом десяти хвилин. Залиште на півгодини в мисці, накривши рушником.
Сформуйте з фаршу мокрими руками котлети, запаніруйте їх в сухарях і обсмажте на олії. Потім складіть котлети в сотейник, влийте трохи води і протушкуйте 15 хвилин під кришкою на мінімальному вогні.
Приємного апетиту!
Дізнайтеся також секрети приготування смачних і соковитих рибних котлет. Кілька кулінарних хитрощів допоможуть вам навчитися готувати чудову страву, яку можна подати на святковий стіл або приготувати для своєї сім'ї.