Today.ua

Морквяне печиво нашвидкуруч: як приготувати смачний сніданок за 20 хвилин

Морквяне печиво стане чудовим доповненням до чаю або кави, а також підійде в якості перекусу. Воно готується нашвидкуруч – буквально за 20 хвилин. Тішить і те, що інгредієнти для рецепту – найдоступніші.

Морквяне печиво - солодка домашня випічка, яка обов'язково сподобається вашим домочадцям. Її люблять навіть діти, які часто терпіти не можуть моркву. Вам знадобляться:

Масло має бути кімнатної температури, тому його потрібно заздалегідь вийняти з холодильника. Змішайте його з цукром та сіллю, після чого додайте терту моркву.

Просійте борошно через сито - воно насититься повітрям, плюс не буде грудочок. Введіть його невеликими порціями в масляну суміш. Тепер потрібно присипати масу корицею чи ваніллю – за бажанням.

Замісіть однорідне та еластичне тісто. Деко слід застелити пекарським папером. Пергамент не потрібно змащувати олією.

Розкачайте тісто в пласт і сформуйте печиво. Можна використовувати склянку чи спеціальні форми різного розміру.

Морквяне печиво повинне випікатися протягом 20 хвилин при температурі 180 градусів. Оптимально використовувати режим духовки "конвекція".

Готову випічку можна доповнити на свій розсуд. При бажанні запашний десерт можна прикрасити горіхами, шоколадом, цукровою пудрою або глазур'ю. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати сирне печиво.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ