Today.ua

Гострі на слівце та вперті: названі найгірші невістки за знаком Зодіаку

Відносини свекрухи та невістки можуть стати справжньою ворожнечею. Це, звичайно ж, залежить від характерів і того, наскільки мама задоволена вибором сина. Найчастіше вони вважають, що жодна дівчина не варта їх дорогоцінного чада. Однак і сама обраниця може бути не цукор. Астрологи розповіли, представниці якогось знака Зодіаку стануть найгіршими невістками.

Найгірші невістки за знаком Зодіаку – їх 4

Овен

Для представниць цього знаку Зодіаку має значення лише їхня власна думка. Вони не прислухаються до своєї матері, то чому їм звертати увагу на те, що говорить свекруха? Це вперті невістки, які навіть вигляду не зроблять, що слухають, коли мама чоловіка намагається дати пораду.

Лев

Представниці цього знака нерідко зарозумілі та самозакохані. Вони живуть за власними правилами, і коли хтось намагається їм нав'язати щось, навіть із кращих спонукань, сприймають у багнети. Ніхто не здатний пробити їхній щит і завжди отримують гідну відсіч, властиву Левиці.

Діва

У представниць цього знаку Зодіаку все лежить по поличках. Вони суворі та вимогливі, але при цьому не зважають ні на кого іншого і можуть нехтувати їхніми правилами. Жодні поради та рекомендації від свекрухи Діві не потрібні - вона не тільки не вислухає, та ще й може різко відповісти типу "Не лізьте не у свою справу".

Скорпіон

О, ці жінки вміють подати себе. Вони здаються дуже врівноваженими, спокійними та навіть добродушними. Але за всім цим ховається справжній характер та злопам'ятна натура. За очі невістка-Скорпіон постійно обговорює свекруху, намовляє на неї, навіть якщо мама чоловіка особливо нічого і не зробила. Але Скорпіони завжди знайдуть до чого причепитися. Зі свекрухою вони триматимуться холодно і без проблем можуть відповісти, якщо з'явиться така необхідність.

Нагадаємо, названі найгірші хрещені батьки за гороскопом. Три знаки Зодіаку, яких краще не брати до кумів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ