Today.ua

Млинці з м'ясом по-мексиканськи: секрети ідеального тіста на молоці

Млинці по-мексиканськи виходять ніжними, пишними та дуже смачними. Вони буквально тануть у роті. Тісто готується на молоці, а начинка - із м'яса та овочів.

Млинці по-мексиканськи запропонувала приготувати відомий фуд-блогер Тетяни Шеремет. Вона поділилася рецептом на своїй сторінці у соцмережі Інстаграм.

Тісто:

Начинка:

Панірування:

Тісто готується наступним чином: потрібно збити яйця з цукром і сіллю, влити більшу частину молока і поступово додавати борошно. Його потрібно попередньо просіяти. Додайте масло і перемішайте до однорідності.

Розігрійте сковороду для млинців – краще використати спеціальну. Обсмажте млинці з обох боків до рум'яної скоринки. Тепер потрібно приготувати начинку.

Обсмажте цибулю до золотистого кольору, додайте фарш і протушкуйте хвилин десять. Додайте кукурудзу, паприку, посоліть і поперчіть засмажку. Влийте томатний соус.

Натріть сир. Викладайте по столовій ложці начинки на кожен млинець, зверху посипайте сиром і загортайте. Кожен млинець по-мексиканськи потрібно вмочити в яйце, після чого обваляти в панірувальних сухарях. Обсмажте на сковороді.

Під час подачі страву можна посипати зеленню. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати солодкі бананові млинці по-турецьки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ