Секрети приготування червоного борщу з квашеною капустою і квасолею

Автор: Шевченко Лилия

Смачний, наваристий і ароматний червоний борщ з квашеною капустою приготувати зовсім не складно, правда, для цього необхідно знати деякі секретики від досвідчених кулінарів.

Секрети приготування червоного борщу з квашеною капустою і квасолею - today.ua

Червоний борщ з квашеною капустою і квасолею - рецепт приготування

Інгредієнти:

  • 0,5 кг яловичини з кісточкою
  • 3 середніх картоплини
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 1 червоний буряк
  • 3 ст. л. томатної пасти
  • 1 томат
  • 130 г квашеної капусти
  • 1 банка консервованої квасолі
  • 1 ч. Л. цукру
  • 2 зубчики часнику
  • Сіль і спеції за смаком

Секрети приготування червоного борщу з квашеною капустою і квасолеюСпосіб приготування:

Для початку необхідно зварити бульйон, яловичина з кістками повинна варитися разом з корінням і прянощами близько години-двох. Поки вариться м'ясо, приготуйте піджарку. На суху сковороду покладіть нарізане дрібними кубиками сало, смажте, поки воно не перетвориться в шкварки.

Популярні зараз

Багатьом українцям не зарахують до страхового стажу період роботи за останні 10 років

Верховна Рада знайшла додаткові підстави для припинення виплати пенсій

З'явився текст мирної угоди, яку Україна відмовилася підписувати навесні 2022 року

У Мережі з'явилась інформація про евакуацію влади з Харкова: коментар ОВА

Спассеруйте на виділеному жирі дрібно нарізану цибулю, потім насипте натерту на тертці моркву. Потім всипте натертий буряк, обсмажуйте хвилин 5. У сковороду до овочів додайте квашену капусту разом з соком, приправте цукром і тушкуйте ще 5 хвилин. Тепер можна додати томатну пасту, перемішати і смажити 10 хвилин при постійному помішуванні.

З готового бульйону вийміть м'ясо, рідину процідити і залийте назад в каструлю, всипте нарізану кубиками картоплю. Коли вона звариться до напівготовності, всипте вміст сковороди. Варіть 20-25 хвилин.

Перекладіть до овочів нарізаний кубиками помідор і дрібно порізане остигле м'ясо. Туди ж відправте квасоля. Посоліть-поперчіть за смаком. Через 15 хвилин після закипання смачний борщ з квасолею та квашеною капустою готовий.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Червоний борщ вийде набагато смачнішим, якщо ви не допустите двох головних помилок в процесі приготування страви.