Якщо знати кілька кулінарних секретів, то можна приготувати смачний і ароматний шашлик, не виходячи з дому. Вам не знадобиться мангал і вугілля. Все дуже просто і досить швидко.
Шашлик зі свинини з цибулею
Інгредієнти:
- 1 кг м'яса свинини
- 1 кг сирого лука
- 3 ст. л. оцту
- 3 ст. л. води
- 3 ст. л. рослинної олії
Спосіб приготування: Лук наріжте тонкими кільцями, складіть в простору ємність. Свинину треба вимити, обсушити паперовими рушниками. Нарізати приблизно однаковими шматочками, як на шашлик. Викладіть м'ясо в каструлю до цибулі, перемішайте і поставте в холодне місце на три-чотири години. Через зазначений час, влийте до м'яса з цибулею оцет, воду і масло рослинне. Посипте спеціями для м'яса або для шашлику. Гарненько перемішайте і знову поставте в холодильник на дві години. Коли м'ясо як слід промаринуется, приготуйте рукав для запікання. На низ викладіть злегка віджатий цибулю з маринаду. Потім розкладіть шматочки м'яса.
Зауважте вільні краєчки мотузочками. Зробіть кілька проколів в рукаві і відправте в духовку на 45 хвилин при 200 градусах запікатися. За десять хвилин до готовності пакет можна розрізати і дати шашлику добре зарум'яниться.
Популярні зараз
В Україні критично низький рівень народжуваності, - Жолнович
У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Смачного!
Приготуйте до Хеллоуїну страшно смачний салат «Павук на павутині». Рецепт простий, але страва виходить неймовірно смачним.