Шашлик в духовці - секрети приготування

Автор: Шевченко Лилия

Якщо знати кілька кулінарних секретів, то можна приготувати смачний і ароматний шашлик, не виходячи з дому. Вам не знадобиться мангал і вугілля. Все дуже просто і досить швидко.

Шашлик в духовці - секрети приготування - today.ua

Шашлик зі свинини з цибулею

Інгредієнти:

  • 1 кг м'яса свинини
  • 1 кг сирого лука
  • 3 ст. л. оцту
  • 3 ст. л. води
  • 3 ст. л. рослинної олії

Спосіб приготування: Лук наріжте тонкими кільцями, складіть в простору ємність. Свинину треба вимити, обсушити паперовими рушниками. Нарізати приблизно однаковими шматочками, як на шашлик. Викладіть м'ясо в каструлю до цибулі, перемішайте і поставте в холодне місце на три-чотири години.Шашлик в духовці - секрети приготування Через зазначений час, влийте до м'яса з цибулею оцет, воду і масло рослинне. Посипте спеціями для м'яса або для шашлику. Гарненько перемішайте і знову поставте в холодильник на дві години. Коли м'ясо як слід промаринуется, приготуйте рукав для запікання. На низ викладіть злегка віджатий цибулю з маринаду. Потім розкладіть шматочки м'яса.

Зауважте вільні краєчки мотузочками. Зробіть кілька проколів в рукаві і відправте в духовку на 45 хвилин при 200 градусах запікатися. За десять хвилин до готовності пакет можна розрізати і дати шашлику добре зарум'яниться.

Популярні зараз

В Україні критично низький рівень народжуваності, - Жолнович

У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Приготуйте до Хеллоуїну страшно смачний салат «Павук на павутині». Рецепт простий, але страва виходить неймовірно смачним.

Головне