Today.ua

Шашлик в духовці - секрети приготування

Якщо знати кілька кулінарних секретів, то можна приготувати смачний і ароматний шашлик, не виходячи з дому. Вам не знадобиться мангал і вугілля. Все дуже просто і досить швидко.

Шашлик зі свинини з цибулею

Інгредієнти:

Спосіб приготування: Лук наріжте тонкими кільцями, складіть в простору ємність. Свинину треба вимити, обсушити паперовими рушниками. Нарізати приблизно однаковими шматочками, як на шашлик. Викладіть м'ясо в каструлю до цибулі, перемішайте і поставте в холодне місце на три-чотири години. Через зазначений час, влийте до м'яса з цибулею оцет, воду і масло рослинне. Посипте спеціями для м'яса або для шашлику. Гарненько перемішайте і знову поставте в холодильник на дві години. Коли м'ясо як слід промаринуется, приготуйте рукав для запікання. На низ викладіть злегка віджатий цибулю з маринаду. Потім розкладіть шматочки м'яса.

Зауважте вільні краєчки мотузочками. Зробіть кілька проколів в рукаві і відправте в духовку на 45 хвилин при 200 градусах запікатися. За десять хвилин до готовності пакет можна розрізати і дати шашлику добре зарум'яниться.

Смачного!

Приготуйте до Хеллоуїну страшно смачний салат «Павук на павутині». Рецепт простий, але страва виходить неймовірно смачним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ