Today.ua

Старі діви: астрологи назвали трьох жінок за знаком Зодіаку, яким важко вийти заміж

Астрологи проаналізували гороскопи жінок. Вони дійшли висновку, що три знаки Зодіаку найчастіше залишаються старими дівами. Їм складно вийти заміж через свій нестерпний характер, а також через бажання зберегти незалежність.

Більшість жінок хочуть створити сім'ю – стати дружинами та матерями. Проте є й ті, хто не поспішає під вінець. Деякі жінки просто не бачать поряд тих, хто став би для них добрими чоловіками – тому обирають самотність. Астрологи заявили, що серед старих дів найбільше представниць трьох знаків Зодіаку – Стрільців, Водоліїв та Близнюків.

Стрільці

Їх дуже лякає побутова рутина. Стрільці готові на шлюб, якщо він буде гостьовим – і відносини будуть максимально легкими та невимушеними. Їм не подобається готувати, прибирати, гладити та всіляко догоджати обранцю. Такі жінки найчастіше не готові віддавати сили та вкладатися у сім'ю. Кохання для них найчастіше – не більше ніж розвага.

Водолії

Таким леді дуже подобається свобода, тому йти на жертви заради партнера вони точно не будуть. Водолії готові вийти заміж тільки, якщо супутник погодиться виконувати всі їхні забаганки. Якщо їм стане нудно у стосунках, вони можуть вирушити на пошуки пригод. Навіть у похилому віці такі жінки не хочуть ставати розсудливими і шукати компроміси, щоб ужитися з кимось під одним дахом.

Близнюки

Близнюки люблять увагу. Вони часто закохуються, звертаючи увагу на привабливих чоловіків. Однак це говорить про те, що справжні сильні почуття такі жінки не відчувають. Їм подобаються яскраві емоції та постійний драйв. Рідкісний чоловік погодиться на скажений ритм життя - тому вони не затримуються поруч, віддаючи перевагу спокійнішим і разваженішим дівчатам.

Раніше астрологи назвали топ-3 найкрасивіших жінок за знаком Зодіаку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ