Ситний омлет з начинкою: секрет приготування ідеального сніданку нашвидкуруч

Автор: Анастасия Березовская

Немає страви на сніданок популярнішої за омлет. І якщо класичний рецепт вже набрид, пропонуємо вам приготувати сніданок з яєць з начинкою, на який піде мінімум часу, а знадобляться продукти, зазвичай вже наявні в холодильнику.

Ситний омлет з начинкою: секрет приготування ідеального сніданку нашвидкуруч - today.ua

Омлет із начинкою – рецепт

Інгредієнти розраховані на одну порцію – на невеликий омлет, приготований на сковороді діаметром 17-18 сантиметрів. На невеликій сковороді готувати простіше, оскільки великий омлет буде складно перевернути - він, швидше за все, порветься. А тому сніданок найкраще готувати порційно у невеликій сковороді на кожного члена сім'ї окремо.

Сир для рецепту можна вибрати абсолютно будь-який, головне, щоб він був якісним та добре плавився.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Складові:

  • 2 яйця
  • 0,3 склянки молока
  • 0,5 ст. л. борошна
  • Будь-яка ковбаса чи сосиски, що є вдома (можна замінити на гриби чи лосось)
  • 25 г твердого сиру
  • 1 ст. л. кетчупу
  • Улюблена зелень
  • Рослинна олія
  • Сіль
  • Чорний мелений перець

Ситний омлет з начинкою: секрет приготування ідеального сніданку нашвидкуруч

Спосіб приготування:

  1. Яйця змішуємо з молоком, борошном, сіллю, перцем та улюбленими спеціями – збиваємо віночком чи міксером до утворення однорідної пишної маси.
  2. Дрібно нарізаємо ковбасу чи лосось. Якщо використовувати гриби, їх потрібно обсмажити на сковороді до готовності.
  3. Сир натираємо на тертці або нарізаємо на тонкі смужки.
  4. Дрібно нарізаємо зелень.
  5. Добре розігріваємо сковороду з олією, виливаємо яєчну суміш, накриваємо кришкою і готуємо, поки низ не зарум'яниться, а верх не стане сухим. Акуратно перевертаємо, нічого, якщо омлет порветься, під час приготування він прихопиться знову.
  6. На одну половинку омлету викладаємо ковбасу і додаємо трохи кетчупу, якщо використовуєте лосось, краще взяти сметану з гірчицею. Додаємо сир та зелень.
  7. Коли омлет знизу підрум'яниться, складаємо його навпіл, накриваємо кришкою і готуємо кілька хвилин, поки не розправиться сир.
  8. Подавати омлет найкраще зі свіжим хлібом та улюбленими овочами.

Готово! Смачного!

Популярні зараз

У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Пропонуємо також спробувати приготувати ідеальні бельгійські вафлі.

Головне