Смачна новорічна страва зі свинини - буженина по-угорськи

Автор: Анастасия Березовская

Буженина ніколи не буде зайвою ні на яке свято, будь то день народження, річниця весілля або Новий рік. Краще приготувати цю страву самостійно, щоб порадувати гостей прямо з печі.

Смачна новорічна страва зі свинини - буженина по-угорськи - today.ua

Пропонуємо вам приготувати смачне новорічне блюдо, яке стане приємним доповненням до святкового застілля. Від буженини по-угорськи точно ніхто не відмовиться.

Інгредієнти:

  • 900 грамів свинини без кістки
  • 480 грамів смальцю
  • 6 чайних ложок оцту
  • 120 грамів цибулі
  • 6 зубчиків часнику
  • 3 чайні ложки кмину
  • Сіль і перець до смаку

Спосіб приготування:

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  1. Натираємо оцтом свинину, для того, щоб вона згодом придбала рожевий відтінок, кладемо в ємність і солимо. Даємо трохи постояти, просочитися.
  2. Розігріваємо на сковороді смалець і заливаємо топленим жиром м'ясо.
  3. Обсмажуємо свинину з усіх боків на сковороді на сильному вогні та ставимо в розігріту духовку.
  4. Кожні 10 хвилин потрібно поливати м'ясо смальцем і підливати по 50 грамів води.
  5. Запікаємо до готовності, постійно перевертаючи, щоб м'ясо обсмажилося з усіх боків рівномірно.
  6. Виймаємо з духовки й нарізаємо на тонкі скибочки. Залишаємо доходити в теплі.
  7. В свинячому жирі тушкуємо дрібно нарізану цибулю, пропущений через давилку часник, кмин і перець.
  8. Соусом заливаємо нарізану буженину.

Буженина по-угорськи готова! Смачного.

Пропонуємо вам також приготувати новорічний салат "Гніздо глухаря" - смачну закуску для святкового столу.

Головне