Смачний, ароматний і корисний для здоров'я м'ясний бульйон приготувати зовсім не складно. Головне, правильно підібрати продукти і варити так, щоб бульйон ввібрав максимум користі, залишаючись при цьому кристально прозорим.
Щоб курячий бульйон вийшов не просто смачним і ароматним, але ще і корисним для імунітету, необхідно для його приготування використовувати супових курей, а не бройлерних. В ідеалі, курочка повинна бути домашньою, вирощеної на натуральних кормах. При використанні для приготування бульйону магазинної птиці або м'яса необхідно злити воду після закипання, оскільки в ній розчиняється величезна кількість шкідливих речовин з м'яса.
Щоб курячий бульйон вийшов ароматним і смачним, в нього слід додати коріння, чорний перець горошком, духмяний перець, цілу цибулину і моркву, кілька часточок часнику, лавровий лист. Солити бульйон необхідно до закладки овочів і коріння, тоді рідина вийде прозорою. Обов'язково потрібно знімати шумівкою піну в міру її утворення, це сприяє очищенню і прозорості бульйону.
Якщо всы хитрощі не допомогли, а бульйон таки помутнел, то можна виделкою збити яєчний білок, тонкою цівкою ввести його в бульйон, помішуючи. Потім можна рідину процідити через марлю.
Популярні зараз
В Україні критично низький рівень народжуваності, - Жолнович
У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Дізнайтеся також, для чого в борщ під час варіння потрібно додавати цукор і оцет. Секрети приготування смачного і насиченого страви до обіду.