Today.ua

Ніжний яєчний рулет з кабачками без борошна - смачний сніданок за 5 хвилин

Кабачково-яєчний рулет – справжня насолода. Він легкий у приготуванні - всього й потрібно всі інгредієнти натерти на тертці, а також ніжний і дієтичний. А найголовніше, для його приготування не використовується борошно, а значить, фігура у безпеці.

Яєчний рулет з кабачками - рецепт

За рецептом вийде два товсті рулетики.

Ковбасу можна замінити на будь-який продукт, що є у холодильнику – сосиски, сардельки або відварене м'ясо. Також цей інгредієнт можна зовсім прибрати з рецепту.

Складові:

Спосіб приготування:

    1. Кабачок натираємо на тертці та прибираємо убік.
    2. Окремо натираємо ковбасу та сир.
    3. Дрібно нарізаємо улюблену зелень, наприклад, зелений лук та кріп.
    4. Яйця перемішуємо із сіллю.
    5. За цей час кабачки мають пустити сік. Руками добре віджимаємо натертий овоч і відправляємо до яєць. Туди ж додаємо ковбасу, сир та зелень – добре перемішуємо.
    6. На сковороді розігріваємо олію, додаємо ложку яєчно-кабачкової суміші, розподіляємо по всій поверхні у вигляді млинця. Коли низ схопиться, згортаємо млинець у рулетик.

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також спробувати приготувати шоколадну запіканку без борошна та манки – ніжний сніданок із сиру та какао.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ