Поки не закінчився сезон кабачків, не зайвим було б вдосталь насититися цим корисним овочем. Якщо ви не знаєте, що приготувати з кабачків, оскільки овочеві оладки вже набридли, пропонуємо вам цей рецепт супу-пюре, на приготування якого піде всього 15 хвилин, а смак буде не гірше, ніж у кращому ресторані.
Кабачковий суп-пюре за 15 хвилин
Швидкий суп готується лише з чотирьох основних інгредієнтів – кабачків, цибулі, часнику та вершків. Овочевий бульйон можна замінити просто на чисту питну воду чи м'ясний бульйон.
Складові:
- 2 середніх кабачки
- 1 цибулина
- 4 зубчики часнику
- 1 склянка вершків (жирність за бажанням)
- 1 ст. л. оливкової олії
- 500-700 мл овочевого бульйону
- Сіль
- Чорний перець
- Паприка
- Чебрець
- Улюблена зелень (зелена цибуля, кріп, петрушка)
Спосіб приготування:
Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
- Овочевий бульйон доводимо до кипіння і додаємо нарізані на невеликі шматочки кабачки. Варимо до готовності овочів.
- Дрібно нарізану цибулину та часник обсмажуємо на оливковій олії.
- Дрібно нарізаємо зелень.
- Коли зваряться кабачки, додаємо до них цибулю з часником та зелень.
- Занурювальним блендером перебиваємо вміст і додаємо вершки, сіль, перець та приправи.
- Доводимо суп ще раз до кипіння та проварюємо 5 хвилин, постійно помішуючи.
Готово! Смачного!
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Пропонуємо вам також приготувати запечену в мікрохвильовій печі картоплю з шинкою і сиром - швидкий рецепт на 15 хвилин.