Today.ua

Томатний суп із консервованих помідорів за 30 хвилин - швидка страва з грінками на обід

Томатний суп сподобається навіть тим, хто не любить помідори. На його приготування піде приблизно півгодини, а подається страва з ароматними хрусткими грінками.

Томатний суп із консервованих помідорів – рецепт

Складові:

Спосіб приготування:

  1. У каструлю з товстим дном викладаємо вершкове масло і додаємо оливкову олію.
  2. Додаємо дрібно нарізану цибулю – пасеруємо до м'якості, приблизно 3-4 хвилини.
  3. Додаємо дрібно нарізаний часник і готуємо ще хвилину.
  4. Вливаємо в каструлю овочевий бульйон.
  5. Подрібнюємо консервовані помідори та додаємо в суп.
  6. Туди ж вершки, перець чилі та орегано. Доводимо до кипіння і проварюємо 2-3 хвилини.
  7. Солимо і перчимо суп.
  8. Вимикаємо та пробиваємо блендером.
  9. Подавати до столу страву найкраще з грінками.
  10. Для їх приготування на лист вкладаємо шматочки хліба, побризкуємо оливковою олією, присипаємо сухим часником, цибульним порошком, сіллю, перцем та італійськими травами. Перемішуємо, щоб хліб просочився олією та приправами. Запікаємо в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 10 хвилин, періодично помішуючи.

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також спробувати приготувати яєчню по-арабськи – страву за 10 хвилин у соусі з помідорів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ