Today.ua

В ефектному костюмі та на підборах: Кейт Міддлтон показала новий стильний образ

Принцеса Уельська знову продемонструвала чудове почуття стилю. У новому відео, яке опублікував Кенсінгтонський палац, Кейт Міддлтон постала у розкішному костюмі та на високих підборах.

Дружина майбутнього короля Великобританії готується виступити в Музеї дизайну в Лондоні в рамках своєї кампанії "Shaping Us". Щоб розповісти про майбутній захід, Кенсінгтонський палац опублікував промо-ролик на офіційній сторінці принца Вільяма та Кейт Міддлтон в Інстаграм.

"Ми вперше зберемо міждисциплінарних лідерів, фахівців по дітям та дорослим, а також глобальних мислителів, щоб розглянути, як ми ростемо, думаємо і поводимося протягом усього життя, щоб підвищити стійкість до майбутнього", - йдеться у повідомленні.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

41-річна принцеса Уельська знову вразила шанувальників ефектним вбранням. Для нового виходу в світ Кейт Міддлтон обрала невимушено елегантний діловий костюм бордового кольору, що складається з двобортного піджака і розкльошених брюк довжиною до самої підлоги.

Образ королівська особа доповнила білою блузою на запах і замшевими туфлями на високих підборах від італійського бренду Gianvito Rossi. В якості аксесуара Кейт Міддлтон одягла перлинні сережки. Вона поклала своє пишне довге волосся великими локонами і зробила макіяж з акцентом на очі.

А раніше принцеса Уельська відвідала пам'ятний захід у Лондоні разом з іншими членами королівської родини Великобританії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ