Today.ua

Відразу мінус 10 років: названо дві наймодніші омолоджуючі стрижки на зиму 2024

Жінкам після 40 років актуальні стрижки, що омолоджують. Стилісти звернули увагу на дві зачіски, які допомагають візуально прибрати десяток років, і при цьому вони модні та оригінальні.

Зміна іміджу особливо доречна напередодні зміни сезону. Бьюті-експерти вказали на дві ефектні зачіски. Вони користуються популярністю, тому що освіжають обличчя, дозволяють відвернути увагу від зморшок та нерівностей шкіри, а також надати жінці певної легкості та грайливості.

Італійський боб

Ця стрижка - абсолютний лідер як серед молодих дівчат, так і жінок старшого віку. Вона особливо виграшно виглядає з обличчями у формі серця або круглих. Пасма максимально прикривають щоки і вилиці здаються витонченішими. Італійський боб передбачає легкий об'єм і обов'язково блиск.

Така зачіска - оптимальний вибір для жінок, кому важливий комфорт. Вона легко укладається. Достатньо вимити голову, додати трохи пінки та просушити локони феном. Протягом дня можна змінювати проділ – і волосся лягатиме м'якими хвилями, обрамляючи обличчя.

Біксі

Ця стрижка поєдную у собі дві інші – піксі та боб. Вона підійде сміливим жінкам, які вирішили прибрати довжину, щоб радикально змінити імідж та зменшити вік.

Стиліст використовує дві техніки – піксі у передній частині голови та боб у потиличній. Це дуже зухвала та жіночна стрижка. Серед її переваг – більша універсальність, ніж у класичному варіанті піксі.

Біксі також сподобається шанувальницям боба – можна зберегти більше довжини волосся, але при цьому досягти максимального об'єму на маківці – справжня "золота середина". Така стрижка начебто підлаштовується під риси обличчя, роблячи їх привабливішими.

Раніше повідомлялося про ще один тренд 2024 року - розумну стрижку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ