Як приготувати моркву по-корейськи вдома: простий рецепт ароматної та гострої закуски

Автор: Ольга Березовська

Багато хто воліє піти в магазин і придбати вже готову моркву по-корейськи. Але цю страву можна зробити і самостійно. Готується вона дуже просто, головне - підібрати потрібні приправи та дотримуватися певної технології. Як приготувати вдома цю чудову закуску?

Як приготувати моркву по-корейськи вдома: простий рецепт ароматної та гострої закуски - today.ua

Для приготування моркви по-корейськи потрібна спеціальна тертка, але якщо її немає, не потрібно засмучуватися. Щоб нарізати тонкою соломкою моркву, можна використовувати овочечистку, а потім нарізати гострим ножем.

Морква по-корейськи - рецепт

Інгредієнти:

  • Морква середнього розміру – 1 кг
  • Часник – 1 головка
  • Цукор – 2 столові ложки
  • Сіль - 1 столова ложка
  • Рослинна олія – половина склянки
  • Оцтова есенція – 1 чайна ложка
  • Молотий чорний та червоний перець – по 1 чайній ложці
  • Молотий коріандр – за смаком

Порада: можна використовувати готову приправу для корейської моркви.

Популярні зараз

Російська армія до 9 травня спробує захопити ще одне українське місто

Кулеба зробив заяву про переговори з Росією: названо головну умову України

Фахівці назвали моторне мастило, яке не можна заливати в двигун автомобіля з пробігом

Латвія передасть ЗСУ новітні зенітні комплекси MANTIS

Як приготувати моркву по-корейськи вдома: простий рецепт ароматної та гострої закуски

Приготування:

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  1. Спочатку потрібно очистити і помити моркву, після чого нарізати її на спеціальній тертці або за допомогою овочечистки.
  2. Далі перекладіть нарізану моркву в глибоку миску, посоліть і поперчіть її та додайте мелений коріандр.
  3. Влийте оцтову есенцію.
  4. Ретельно перемішайте моркву з приправами руками та поставте настоюватися на 15 хвилин.
  5. У цей час потрібно очистити часник і пропустити через спеціальний прес або дрібно нарізати ножем.
  6. Посипте моркву подрібненим часником, але не перемішуйте.
  7. На сковороді нагрійте олію і полийте їм моркву.
  8. Перемішайте закуску дерев'яною ложкою.
  9. Перекладіть готовий салат у контейнер та поставте в холодильник мінімум на 5 годин.
  10. Домашня морква по-корейськи готова!

Смачного!

А раніше ми ділилися рецептом холодцю без тривалого варіння.