Today.ua

Який засіб додати до пральної машинки, щоб рушники після прання були м'якими: порада від досвідчених господарок

Рушники при регулярному пранні в машинці стають жорсткими. Щоб цього не відбувалося, досвідчені господині знайшли один ефективний засіб, який допоможе вашим рушникам залишатись м'якими довгий час. Такого ефекту у пом'якшувачів та ополіскувачів для білизни немає.

Під час прання у машинці на рушниках накопичуються мильні рештки. Ополіскувачі не завжди їх прибирають. А ось якщо взяти звичайний оцет і налити його у спеціальний відсік у пральній машині, то ви назавжди вирішите проблему із жорсткістю рушників.

Виявляється, звичайний оцет видаляє мильні залишки і робить рушники знову м'якими та пухнастими. Достатньо однієї склянки оцту для однієї закладки білизни.

Якщо з першого разу оцет не вимив усі мильні залишки з рушників, спробуйте випрати рушники з оцтом ще раз. Ще один ефективний засіб, який допоможе повернути м'якість рушникам – це сіль. Насипте кілька столових ложок солі в таз із теплою водою, покладіть туди рушники та залиште на кілька годин. Потім, не змиваючи сольовий наліт, завантажте рушники в пральну машинку.

Підвищити м'якість махрових рушників допоможе ополіскувач на силіконовій основі. Силіконовий шар також на якийсь час убереже від раннього стоншування ниток.

Раніше повідомлялося, які п'ять речей категорично не можна прати у пральній машинці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ