Заливний “Наполеон“ без випічки - найшвидший рецепт улюбленого торта

Автор: Анастасия Березовская

"Наполеон" напевно люблять усі, але приготувати його готові одиниці. Але тільки не за цим супершвидким і простим рецептом та ще й без випічки.

Заливний “Наполеон“ без випічки - найшвидший рецепт улюбленого торта - today.ua

Заливний "Наполеон" без випічки - рецепт

Інгредієнти:

  • 400 листкового печива
  • 20 г швидкорозчинного желатину
  • 70 мл води
  • 5 ст. л. цукру
  • 2 яйця
  • пакетик ванільного цукру
  • 1 ст. л з великою гіркою кукурудзяного крохмалю
  • 500 мл молока
  • 30 г вершкового масла

Заливний “Наполеон“ без випічки - найшвидший рецепт улюбленого торта

Спосіб приготування:

Популярні зараз

Війна в Україні: у відомстві Буданова визнали, що Україна не зможе виграти у РФ на полі бою

Тариф на електроенергію для населення зросте найближчим часом: в НБУ прогнозують його суттєве підвищення

Омолоджуючі зачіски для жінок за 50: стильні варіанти на прикладі зірок Голлівуду

У ЗСУ повідомили про плани росіян щодо захоплення Харкова та Сум

  1. Желатин залити водою, добре перемішати і залишити набухати 5-10 хвилин.
  2. У сотейник з товстим дном додати цукор, яйце, ванільний цукор та крохмаль – перемішати. Порційно додати молоко і перемішати віночком, щоб не було грудок.
  3. Поставити сотейник на вогонь вище за середній, періодично помішуючи віночком.
    Коли вміст нагріється, а над сотейником з'явиться пара, потрібно мішати віночком постійно та інтенсивно, щоб крем був однорідний. Коли крем закипить, помішувати ще 20 секунд і зняти спліт.
  4. У гарячий крем додати масло і добре перемішати.
  5. Туди ж відправити набряклий желатин і добре перемішати, щоб розтанув весь желатин.
  6. Печиво розламати руками, відклавши невелику кількість крихти, щоб прикрасити торт зверху.
  7. Змішати основну частину крихти з кремом, перемішати.
  8. У круглу або квадратну форму викладаємо пергаментний папір, щоб він закривав дно і бортики - так буде легше дістати торт з форми.
  9. У форму викладаємо тісто, розрівнюємо лопаткою, а зверху прикрашаємо крихтою печива.
  10. Готовий торт прибираємо в холодильник мінімум на три години, щоб він застиг і просочився.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Готово.

Пропонуємо також скуштувати рецепт тонких ніжних млинців без борошна з начинкою із сирного крему.