Жульєн без випічки: простий рецепт популярної страви з куркою та грибами

Автор: Анастасия Березовская

Соковитий жульєн під розплавленим сиром зазвичай готується в духовці. Але улюблену страву можна приготувати, навіть якщо у вас немає печі. Для цього знадобиться сковорідка.

Жульєн без випічки: простий рецепт популярної страви з куркою та грибами - today.ua

Жульєн з куркою та грибами у сковороді - рецепт

Інгредієнти:

  • 350 г курячого філе
  • 350 г печериць
  • 4 ст. л. борошна
  • цибулина
  • 1 ч. л. борошна
  • 150 г 20% сметани
  • 200 г 20% вершків
  • 200 г твердого сиру
  • сіль
  • перець

Жульєн без випічки: простий рецепт популярної страви з куркою та грибами

Спосіб приготування:

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

  1. Гриби нарізати крупно. Обсмажити на сковороді на невеликій кількості олії до золотистого кольору.
  2. Філе промити, нарізати кубиками, обсмажити до рум'яної скоринки в іншій сковороді.
  3. Дрібно нарізати цибулю, додати курку і обсмажити ще кілька хвилин.
  4. Гриби пересипати до курки, перемішати. Всипати борошно та пасерувати пару хвилин.
  5. Влити сметану та вершки, додати до смаку сіль та перець, перемішати, накрити кришкою та тушкувати 3-4 хвилини на слабкому вогні.
  6. Сир натерти на тертці, посипати жульєн, накрити кришкою і потримати пару хвилин на вогні.

Готово.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Пропонуємо також спробувати приготувати фарширований перець без рису та засмажки – рецепт соковитої страви від Євгена Клопотенка.

Головне