Жульєн без випічки: простий рецепт популярної страви з куркою та грибами

Автор: Анастасия Березовская

Соковитий жульєн під розплавленим сиром зазвичай готується в духовці. Але улюблену страву можна приготувати, навіть якщо у вас немає печі. Для цього знадобиться сковорідка.

Жульєн без випічки: простий рецепт популярної страви з куркою та грибами - today.ua

Жульєн з куркою та грибами у сковороді - рецепт

Інгредієнти:

  • 350 г курячого філе
  • 350 г печериць
  • 4 ст. л. борошна
  • цибулина
  • 1 ч. л. борошна
  • 150 г 20% сметани
  • 200 г 20% вершків
  • 200 г твердого сиру
  • сіль
  • перець

Жульєн без випічки: простий рецепт популярної страви з куркою та грибами

Спосіб приготування:

Популярні зараз

Війна в Україні: у відомстві Буданова визнали, що Україна не зможе виграти у РФ на полі бою

Тариф на електроенергію для населення зросте найближчим часом: в НБУ прогнозують його суттєве підвищення

Рустем Умєров зник із публічного простору: що кажуть з цього приводу у Міноборони

Омолоджуючі зачіски для жінок за 50: стильні варіанти на прикладі зірок Голлівуду

  1. Гриби нарізати крупно. Обсмажити на сковороді на невеликій кількості олії до золотистого кольору.
  2. Філе промити, нарізати кубиками, обсмажити до рум'яної скоринки в іншій сковороді.
  3. Дрібно нарізати цибулю, додати курку і обсмажити ще кілька хвилин.
  4. Гриби пересипати до курки, перемішати. Всипати борошно та пасерувати пару хвилин.
  5. Влити сметану та вершки, додати до смаку сіль та перець, перемішати, накрити кришкою та тушкувати 3-4 хвилини на слабкому вогні.
  6. Сир натерти на тертці, посипати жульєн, накрити кришкою і потримати пару хвилин на вогні.

Готово.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Пропонуємо також спробувати приготувати фарширований перець без рису та засмажки – рецепт соковитої страви від Євгена Клопотенка.