Today.ua

Астролог поділилася новим прогнозом щодо закінчення війни: “Може бути перерва“

Новим прогнозом щодо закінчення війни поділилася астролог Яна Тимощук. Вона зазначила, що найближчим часом може настати перерва, але Росія не відмовиться від своїх настроїв.

У новому інтерв'ю виданню УНІАН Яна Тимощук розповіла, як бачить закінчення воєнних дій в Україні. За словами астролога, РФ досягне піку вже у квітні 2024 року. І в цей момент у країни-агресора буде два виходи з цієї ситуації: або Росія зупинить війну, або матиме серйозні проблеми на фронті.

"Може бути якась перерва, пауза. У Росії зараз програється енергія диявола. Тобто багато країн роблять все можливе, щоб знищити цю країну", - поділилася експерт із зірок.

Проте Тимощук впевнена, що РФ не відмовиться від ідеї воювати далі і проявить себе рано чи пізно. Астролог каже, що Росія "мститиметься буквально за все і за кожного", тому можливі події, коли "матері втрачатимуть своїх дітей".

"Росія налаштована воювати і в них достатньо для цього ресурсів. Тобто ця країна шукатиме собі нових жертв", – резюмувала Яна.

Нагадаємо, раніше інший астролог заявив, що знає точну дату закінчення війни. За його словами, світ в Україні може настати наприкінці весни 2025 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ