У приготуванні гарбуза найнеприємніший момент - це нарізка баштанного. Але цей етап можна пропустити. Пропонуємо вам приготувати простий рецепт гарбузового кус-куса без нарізування овочу.
Прийшла осінь, а значить настала чудова пора класичних осінніх страв та напоїв. І одним із символів осені є гарбуз.
Для рецепту використовується гарбуз Хоккайдо, проте можна взяти будь-який інший. Найкраще круглий, щоб був стійкий.
Гарбузовий кус-кус у духовці - рецепт
Інгредієнти:
Популярні зараз
Багатьом українцям не зарахують до страхового стажу період роботи за останні 10 років
Верховна Рада знайшла додаткові підстави для припинення виплати пенсій
З'явився текст мирної угоди, яку Україна відмовилася підписувати навесні 2022 року
У Мережі з'явилась інформація про евакуацію влади з Харкова: коментар ОВА
- 500 г гарбуза
- 2,5 ст. л. кус-куса
- 200 мл 20% вершків
- 1,5 ст. л. цукру
- 1 ч. л. ванільного цукру
Спосіб приготування:
- З гарбуза зрізати верхівку, ложкою видалити насіння.
- Духовку розігріти до 190 градусів і запекти гарбуз протягом 10 хвилин або поки нутрощі не стануть м'якими.
- Дати гарбузові трохи охолонути і дістати ложкою м'якоть.
- М'якоть розім'яти виделкою до пюре, змішати з вершками, цукром і ваніліном.
- Додати кус-кус і перемішати.
- Начинку перекласти назад у гарбуз, закрити зрізаною верхівкою і випікати ще 15-20 хвилин до готовності.
Посмотреть эту публикацию в InstagramПідпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:Смачного.
Пропонуємо також скуштувати простий рецепт домашнього глінтвейну, з яким осінній вечір стане теплим.