Паштет із кабачків: рецепт смачної намазки на хліб із секретним інгредієнтом

Автор: Лобанова Єлизавета

Кабачки - сезонний овоч, який містить велику кількість корисних вітамінів, і з нього можна готувати не лише звичні для всіх оладки та запіканки, а й намазки на хліб. Рецептом паштету з кабачків поділилася фудблогер pani_gotuye на своїй сторінці в Instagram.

Паштет із кабачків: рецепт смачної намазки на хліб із секретним інгредієнтом - today.ua

Це універсальна закуска, приготування якої у вас займе кілька хвилин. "Родзинкою" страви є волоські горіхи.

Паштет із кабачків

Інгредієнти:

  • 400 г кабачків;
  • 1 невелика морквина;
  • 1 велика цибулина;
  • 2 плавлені сирки;
  • 2 зубчики часнику;
  • сіль, перець за смаком;
  • жменя волоських горіхів;
  • пучок свіжого кропу;
  • олія для смаження.

Паштет із кабачків: рецепт смачної намазки на хліб із секретним інгредієнтом

Популярні зараз

Багатьом українцям не зарахують до страхового стажу період роботи за останні 10 років

З'явився текст мирної угоди, яку Україна відмовилася підписувати навесні 2022 року

У Мережі з'явилась інформація про евакуацію влади з Харкова: коментар ОВА

Українські військові терміново забирають із передової усі танки Abrams: стала відома причина

Кабачки поріжте маленькими кубиками. Цибулю подрібніть. Моркву натріть на дрібній тертці.

Цибулю та моркву потрібно обсмажувати разом на сковороді з олією до м'якості приблизно 5 хвилин.

Потім додайте до сковороди кабачки і обсмажуйте все разом ще 5 хвилин, іноді перемішуючи.

Потім додайте часник, зелень, знову перемішайте і тушкуйте ще 1-2 хвилини.

Приготовлену овочеву масу перекладіть у глибоку ємність і дайте охолонути.

В цей час обсмажте волоські горіхи на сухій сковороді і подрібніть їх.

Додайте до охолодженої овочевої маси плавлений сир, починайте повільно збивати все блендером до однорідної маси. В отримане пюре додайте горіхи і перемішайте все ще раз ложкою або лопаткою. Сіль та перець додавайте за смаком.

Зберігайте паштет із кабачків у холодильнику у скляному посуді.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати консервовані кабачки по-французьки на зиму.