Не гірше за м'ясний паштет: рецепт баклажанної намазки всього з трьох інгредієнтів

Автор: Анастасия Березовская

Баклажани мають унікальні властивості, які корисні для організму. Не всі люблять цей овоч, але якщо приготувати паштет, який на смак нічим не відрізняється від м'ясного, а готується набагато простіше, то від такого частування точно ніхто не відмовиться.

Не гірше за м'ясний паштет: рецепт баклажанної намазки всього з трьох інгредієнтів - today.ua

Паштет із баклажанів – рецепт

Складові:

  • 1 великий баклажан
  • Часник (якщо любите гостріше, можна взяти цілу голівку)
  • 70 г волоських горіхів
  • Улюблена зелень
  • Сіль на смак

Спосіб приготування:

Не гірше за м'ясний паштет: рецепт баклажанної намазки всього з трьох інгредієнтів

  1. Не очищаючи голівку часнику, зрізаємо з неї плодоніжку.
  2. Часник і баклажан змащуємо олією та запікаємо у розігрітій до 200 градусів духовці протягом 30 хвилин.
  3. Даємо їм трохи охолонути.
  4. Очищаємо баклажан, видавлюємо часник, додаємо обсмажені на сухій сковороді горіхи, дрібно нарізану зелень і додаємо сіль.
  5. Усі інгредієнти перебиваємо у блендері.

Паштет із баклажану готовий! Не гірше за м'ясний паштет: рецепт баклажанної намазки всього з трьох інгредієнтівКраще подавати його із підсмаженими шматочками хліба.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Популярні зараз

В Україні очікується масштабне підвищення заробітних плат

У Мінекономіки спрогнозували зростання курсу долара до 50 гривень

Греція остаточно відмовила у передачі систем Patriot Україні: названо причину

У Верховній Раді вирішили, що відшкодування сім'ям загиблих українських громадян буде платити РФ

Нагадаємо, шеф-кухарі розкрили три секрети приготування ідеального українського борщу.